Haagse postbode dumpte post in kruipruimte

In een kruipruimte van een sloopwoning in Den Haag is een vracht gedumpte post van zo’n tien jaar oud gevonden. De post werd donderdag aangetroffen in een woning aan de Reitzstraat na een anonieme tip, meldt een woordvoerder van PostNL dinsdag.

“Het gaat om zo’n twaalf posttassen met post en huis-aan-huisbladen uit de winter van 2002-2003.


Ongeveer een week aan postbezorging”, schat de zegsman.

De post ligt nu te drogen bij PostNL. “De poststukken zijn in slechte staat en stinken, maar wat nog geschikt is voor verzending wordt alsnog bezorgd.”

Het is nog niet bekend welke postbode de post in de kruipruimte heeft gedumpt. “Dat wordt ook lastig om uit te zoeken, want onze archieven van welke wijk door welke postbode werd gelopen gaan niet zo ver terug.” Mocht de postbode nog werkzaam zijn bij PostNL, dan volgt ontslag, laat de woordvoerder weten.

22 januari 2013, 12:41
©Demet TV