Wilders lanceert site tegen bouw moskeeën

De PVV heeft vrijdag een website gelanceerd tegen de bouw van moskeeën. Op mosknee.nl staan onder meer tips voor mensen die zich willen verzetten tegen de komst van een moskee in de buurt van hun huis.

De partij van Geert Wilders wil mensen met bezwaren tegen de komst van moskeeën handvatten aanreiken, omdat ze volgens de PVV vaak ontmoedigd raken door de ‘bureaucratische rompslomp’ van een bezwaarprocedure.

Op de site staat daarom een stappenplan voor de eerste weken van het verzet. Ook zijn voorbeelden van bezwaarschriften te vinden en is te zien waar anderen in verzet zijn gekomen.


De PVV wil dat er geen enkele moskee in Nederland meer bij komt. Volgens de partij telt Nederland er momenteel meer dan 450. “En dat zijn er veel. Heel veel. Wat zou het mooi zijn, een Nederland zonder moskeeën.”

In een interview met het AD stelt Wilders dat de bouw van moskeeën moet plaatsvinden op een industrieterrein of bij een varkensboerderij.

 25 januari 2013, 09:53
©Demet TV