Zonen overleden Hagenaren opgepakt

De twee zonen die inwonen bij het paar dat zondag dood in hun woning in Den Haag werd gevonden, zijn na het incident aangehouden. Dat laat een politiewoordvoerder dinsdag weten.

De politie maakte de identiteit van de slachtoffers dinsdag bekend. Het gaat om een 45-jarige vrouw en een 62-jarige man, die beiden stonden ingeschreven op het adres in de Herman Costerstraat.

De man had een zoon van 18 jaar, die nog in de cel zit. De 16-jarige zoon van de vrouw woonde ook in de woning, maar hij is na te zijn verhoord op vrije voeten gesteld. De twee werden in de woning aangehouden. Hun rol wordt nog onderzocht, aldus de zegsman.


Het tweetal werd zondag om 18.50 uur gevonden in de woning nadat iemand had gemeld dat er iets aan de hand was. Omdat een misdrijf niet wordt uitgesloten, werd onmiddellijk een groot rechercheteam op touw gezet. Op de lichamen wordt dinsdag sectie gedaan, waaruit moet blijken waaraan de twee zijn overleden.

Wat voor relatie de twee slachtoffers hadden wordt nog onderzocht. Of de 18-jarige zoon wordt voorgeleid wordt woensdag besloten.

05 februari 2013, 13:46
© [Copyright 2013 Demet TV]