Nog veel vragen over dood Wassenaarse jongen

De politie heeft nog veel vragen over de dood van de 13-jarige Anass Aouragh. Het onderzoek gaat vrijdag verder. De politie hoopt dan ook iets meer te kunnen zeggen over de doodsoorzaak van de jongen, zei een politiewoordvoerder vrijdag op Radio 1.

“We hebben nog een heleboel vragen en daar zoeken we nu antwoord op”, aldus de zegsvrouw. Alle mogelijke opties liggen nog op tafel, zegt ze. Zo wordt ook gekeken naar geruchten dat de jongen mogelijk zelfmoord heeft gepleegd.

Anass verdween woensdagavond na het bezorgen van reclamefolders in de wijk Oostdorp in Wassenaar.


Zijn fiets werd later gevonden in de buurt van attractiepark Duinrell. Vanwege de vermissing werd een Amber Alert uitgegeven, maar dat leverde niets op. Donderdagochtend werd zijn lichaam gevonden.Op de scholen in Wassenaar wordt uitgebreid stilgestaan bij de dood van Anass. Het Adelbert College, waar de jongen op school zat, meldt dat het overlijden van Anass de school diep heeft geraakt. “Wij zijn heel verdrietig om de lege plek die hij in de klas en in de school achterlaat”, meldt het college op zijn website.

Volgens Omroep West is op de Bonifaciusschool, de oude basisschool van Anass, de carnavalsviering voor vrijdag afgelast. De school vindt het niet gepast deze door te laten gaan.

08 februari 2013, 09:26
©Demet TV