Kinderaanrander opgepakt in Dordrecht

De politie heeft zaterdag in Dordrecht een 27-jarige man uit Schoonhoven opgepakt die begin deze maand een 7-jarig meisje zou hebben aangerand. Zaterdag benaderde hij een 11-jarig meisje, waarna de man kon worden aangehouden. Beide incidenten gebeurden in de wijk Stadspolders, meldt de politie maandag.

Het 11-jarige meisje werd zaterdagmiddag tussen het Frida Katzerf en het Aletta Jacobserf aangesproken door de man. Het kind spoedde zich vervolgens naar huis en waarschuwde haar vader. De man ging terug met zijn dochter, die de aanrander vervolgens aanwees. De vader maakte een foto van hem, pakte zijn portemonnee af en overhandigde die vervolgens aan de gealarmeerde agenten.


Op het bureau legde hij een bekentenis af. De man wordt dinsdag voorgeleid aan de rechter-commissaris op verdenking van ontucht.

18 februari 2013, 14:46
© [Copyright 2013 Novum]