Multifestijn dit jaar in Rotterdam

Het multiculturele festival ‘’Multi-festijn’’ zal dit jaar in Ahoy gehouden worden op 31 mei, 1 & 2 juni. Dat laat het bestuur tijdens een persconferentie weten. Net zoals de afgelopen zes jaar zal kunst, cultuur en feestelijkheden voorop staan. De organisatoren proberen het Multifestijn dit jaar te verrijken met nog meer kunst en cultuur.

Ook zullen tijdens de 3 dagen durende festiviteiten veel artiesten uit de Turkse theater en Muziekwereld een voorstelling geven. Het poppenspel Hacivat & Karagoz, de Mehter fanfare en verschillende zangers en zangeressen uit Nederland en Turkije zullen deel uitmaken van het programma.

De 20.000 m2 festivalruimte in Ahoy zal o.a. 200 stands inhouden waarvan 150 organisaties en bedrijven zichzelf zullen profileren. Ook op culinair gebied is er veel te proeven, aldus de organisatoren.

De laatste keer dat het Multifestijn werd georganiseerd, vielen de bezoekersaantallen erg tegen. Het bestuur heeft daarom ervoor gekozen om het Multifestijn dit jaar in Ahoy in Rotterdam te organiseren. 


18-02-2013, Demet TV