Actievoerder Wilders biedt ministerraad pamflet aan

PVV-leider Geert Wilders heeft vrijdagochtend bij het ministerie van Algemene Zaken een pamflet aangeboden aan het kabinet. Het vormde de aftrap voor zijn ‘verzetstoer’ door Nederland. Wilders wil een vuist maken tegen het in zijn ogen ‘asociale kabinetsbeleid’.

Samen met zijn PVV-collega’s uit de Eerste en de Tweede Kamer liep Wilders met een groot pamflet over het Binnenhof naar het ministerie van Algemene Zaken, waar de ministerraad plaatsvindt. “Het is geweldig om naast Kamerlid nu ook actievoerder te zijn”, zei Wilders.

In het pamflet dat hij overhandigde aan een medewerker van de Rijksvoorlichtingsdienst stond het wensenpakket van de PVV.


De partij wil onder meer lagere belastingen en minder geld naar Brussel en naar windmolens en ‘multikul’.

De komende maanden gaat de PVV het land in om burgers te mobiliseren ‘in verzet te komen’ tegen het kabinet. Wilders wil voor Prinsjesdag een grote demonstratie organiseren.

Overigens werd vrijdag ook bekend dat Wilders hoog op een dodenlijst van Al Qaeda staat. Journalist Harald Doornbos bericht dat in een blad van de terreurorganisatie de politicus op de vierde plaats staat van personen die volgens de moslimextremisten vermoord moeten worden.

01 maart 2013, 10:41
©Demet TV