Man gesnapt met mobiel op lijf voor theorie-examen

Ondanks een vernuftige fraudepoging is een 53-jarige man uit Bilthoven nog altijd niet geslaagd voor het theorie-examen voor zijn rijbewijs. De man had een smartphone en een headset op zijn lichaam geplakt om aan een helper vragen te kunnen stellen en antwoorden te krijgen, maar hij werd betrapt, meldt de politie donderdag.


Tijdens het examen aan de Mississippidreef in Utrecht hoorde een toezichthouder woensdag piepjes uit de kraag van de kandidaat komen. Hierop kwamen de headset en de telefoon aan het licht.
 
De politie werd erbij gehaald, die de apparatuur in beslag nam. De man beweerde nog dat hij zijn smartphone altijd zo draagt, maar is toch meegenomen naar het bureau. Het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen heeft aangifte gedaan van fraude tijdens een officieel examen.

14 maart 2013, 13:57
© [Copyright 2013 Demet TV]