Arrestatie voor neerschieten inbreker wietplantage

Een 29-jarige Tilburger is dinsdagnacht opgepakt voor het neerschieten van een 32-jarige plaatsgenoot bij een wietplantage in Kaatsheuvel. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de schietpartij van een week geleden. Dat meldt de politie woensdag.


Het slachtoffer wilde vermoedelijk via een gat in het dak inbreken in de wietplantage aan de Schotsestraat. Hij raakte zwaargewond bij het incident. Agenten troffen hem tussen wietplanten in de hennepkwekerij aan. De Tilburger liep onder meer een schotwond op en ligt nog steeds in kritieke toestand in het ziekenhuis.
 
De 29-jarige verdachte zit nog vast en wordt naar verwachting deze week voorgeleid aan de rechter-commissaris. De politie sluit meer arrestaties niet uit.

17 april 2013, 16:00
© [Copyright 2013 Demet TV]