Problemen Whatsapp en Twitter op oudejaarsavond


Twitter en Whatsapp kampen op oudejaarsdag met problemen. Waar de problemen met Twitter rond 20.00 uur hersteld leken wordt bij Twitter achter de schermen nog gezorgd voor een oplossing van de capaciteitsproblemen. De problemen zijn vroeg voor de jaarwisseling in Nederland, maar op het westelijk halfrond is het inmiddels al 2012.


Traditiegetrouw kampen telefoonnetwerken rond de jaarwisseling ook met problemen. KPN probeert het netwerk rond middernacht te ontlasten door klanten overdag gratis te laten sms’en. KPN-bellers kunnen tot 23.00 uur alvast gratis nieuwjaarswensen sturen.


Ook Vodafone en T-Mobile verwachten dat oud en nieuw weer voor de piek van het jaar zorgt. T-Mobile gaf eerder al aan geen grote problemen te verwachten. Vorig jaar hield het netwerk zich ook goed.


31 december 2011, 21:10
© Novum