Jonge inbreker verliest id-kaart op de vlucht

Een 17-jarige jongen uit Tilburg die vermoedelijk betrokken was bij een inbraakpoging is tegen de lamp gelopen doordat hij op zijn vlucht zijn identiteitskaart verloor. Dat meldt de politie donderdag. Het bleek te gaan om een buurjongen.


De politie kreeg in de nacht van woensdag op donderdag meerdere meldingen dat een inbreker was gesignaleerd op het dak van een woning aan de Nieuwe Bosscheweg. Daarop werd de omgeving afgezet. Agenten volgden de natte voetsporen op het dak en stuitten op een keukentrapje en een aantal pasjes, waaronder de id-kaart van de jongen. Die werd daarop gearresteerd.

Bij inspectie bleek dat aan het zolderraam was gerommeld. Of ook daadwerkelijk is ingebroken werd in de duisternis niet duidelijk. Dat moet bij daglicht blijken.

09-05-2013, 11:55 ©Demet TV