Vermissing broertjes in Opsporing Verzocht

De vermissing van de twee broertjes uit Zeist wordt dinsdagavond behandeld in Opsporing Verzocht. “We willen er alles aan doen om het bij zo veel mogelijk mensen bekend te maken”, legt een politiewoordvoerder uit.

Kijkers moeten volgens de woordvoerder niet rekenen op een bulk aan nieuwe informatie. “Alles wat wij over deze zaak kunnen delen is al bekend. We proberen nog wel met wat nieuwe informatie te komen.” Aan de vermissing worden in het programma enkele minuten besteed.


De jongens van 7 en 9 jaar uit Zeist zijn precies een week spoorloos. Vorige week maandag werden ze voor het laatst gezien. De vader van de kinderen werd dinsdagochtend dood gevonden in een recreatiegebied bij Doorn. Hij had zelfmoord gepleegd. Verschillende zoektochten van de politie en vrijwilligers hebben niets opgeleverd.

Omdat dinsdagavond de halve finale van het Eurovisie Songfestival wordt uitgezonden, begint Opsporing Verzocht vroeger, om 19.30 uur.

2013-05-14 08:38, ©Demet TV