‘Verliezer’ Miljoenenjacht opent website

De kandidaat van het programma Miljoennenjacht die door een foutje vijf miljoen euro misliep heeft een website geopend. Op rechtopmiljoenen.nl zet zijn advocaat uiteen waarom hij vindt dat hij het geld alsnog moet krijgen. De advocaat van Arrold van den Hurk kondigde dinsdag al aan dat zijn cliënt mogelijk naar de rechter stapt.


De man uit uit Son en Breugel drukte begin deze maand tijdens de spelshow van RTL4 op de rode knop en accepteerde daarmee een bod van 125 duizend euro. Hij zegt dat hij per ongeluk drukte en dat hij het bod juist niet wilde accepteren.

Op de site schrijft de advocaat van de Brabander, Peter Plasman, onder meer dat er na de opnames met de spelregels is geknoeid. Volgens hem zijn de spelregels veranderd om ze in overeenstemming te brengen met de beslissing van de notaris, die bepaalde dat de man genoegen moest nemen met 125 duizend euro.

De raadsman concludeert aan het einde van zijn betoog dat zijn cliënt het bod van de bank niet heeft geaccepteerd en dat de spelregels voorschrijven dat hij het bedrag in zijn koffer heeft gewonnen. “Arrold heeft recht op miljoenen”, besluit hij.

2013-11-20 13:20