Dronken vrouw zonder rijbewijs ramt auto gezin

Een 28-jarige beschonken vrouw heeft vrijdagavond in Goes de wagen van een jong gezin geramd. Een hoogzwangere 23-jarige vrouw die in de aangereden auto zat moest voor controle van haar ongeboren baby naar het ziekenhuis, meldt de politie.

Rond 21.30 reed de vrouw een rotonde op de Piet Heinstraat op. Daarbij botste ze op de wagen van het gezin uit Kattendijk. Behalve de hoogzwangere vrouw zaten er een 25-jarige man en hun elf maanden oude baby in. Zij bleven ongedeerd.

De beschonken vrouw, die volgens de politie ‘een flinke slok’ op had, raakte bekneld. Zij moest worden bevrijd voordat haar verwondingen in het ziekenhuis konden worden behandeld. Omdat haar de rijbevoegheid al was ontzegd en omdat ze met alcohol op achter het stuur was gekropen, is ze aangehouden.

2013-11-30 14:05