TURKEN DOEN VOORTAAN EIGEN PEILING !!!

De verkiezingen komen er aan en verschillende onderzoeksbureaus zijn weer hard bezig om te peilen op welke partij u gaat stemmen. Echter het is tot nu toe geen enkele onderzoeksbureau gelukt om de stem van de grootste migrantengroep, de Turken mee te nemen in hun onderzoeken. Daardoor is de stem van de Turkse kiezer altijd onderbelicht gebleven. Demet TV is echter van mening dat onze gemeenschap inmiddels groot genoeg is om ZELF zijn eigen zaken te regelen.

Daarom gaan wij onze eigen peiling, de Turkse peiling šŸ™‚ verzorgen en onze stem laten horen aan politiek Nederland. We beginnen al met de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Hoe?

Heel simpel. Wij gaan u om de twee weken per e-mail naar uw stemgedrag vragen. Middels een link in de e-mail vertelt u ons geautomatiseerd systeem volledig anoniem wat u zou stemmen als er vandaag verkiezingen zouden zijn. Vervolgens zorgen wij er voor dat uw stem gehoord wordt door de politiek. Dat beloven wij u!

Help ons uw stem te laten horen

U kunt ons helpen door zich op te geven voor deze peilingen. Wij zullen u niet meer dan 6 vragen stellen (ook mogelijk in het Turks) en het zal u niet meer dan 20 seconden kosten om uw mening met ons te delen. Mogen wij op u rekenen?

Geef je hier op voor de peiling en laat ook je stem horen.

Oproep aan de politiek

Politiek Nederland, wij leven hier al 50 jaar. Onze voorouders hebben bijgedragen aan de wederopbouw van dit land. Wij zullen hier blijven wonen. Onze kinderen hebben hier gestudeerd en werken in dit land. Wij betalen hier onze belasting. Wij dragen bij aan de economie. Wij hebben het hier naar onze zin, maar vinden het tegelijkertijd onacceptabel dat onze vrienden vaker gecontroleerd worden door de politie, dat sommige van uw collega’s ons stelselmatig wegzetten als zondebok en ons geloof, normen en waarden niet respecteren. Vergeet niet, wij zijn volwaardige burgers van dit land en daarom dient ook uw politieke partij deze situatie een halt toe te roepen. De Turkse gemeenschap zal u middels deze peilingen laten weten wat zij vindt van uw beleid en waar u aan moet werken om onze steun te krijgen.  Maar als u ons niet hoort, dan zal deze gemeenschap hier zijn conclusies aan verbinden en u in eerste instantie bij de lokale verkiezingen en daarna bij de Europese verkiezingen afstraffen.

Klik hier om dit bericht in het Turks te lezen.