Jongen (13) gepakt voor molesteren Hagenaar

Een 13-jarige jongen uit Rotterdam is opgepakt omdat hij dinsdag in Den Haag een 32-jarige man ernstig zou hebben mishandeld. Het slachtoffer raakte zwaargewond en werd bewusteloos achtergelaten. De jeugdige dader zou met een aantal kompanen betrokken zijn geweest bij de mishandeling.

Het slachtoffer uit Den Haag werd gevonden tussen auto’s op de Cronjéstraat. Hij heeft een aantal dagen op de intensive care gelegen, maar maakt het naar omstandigheden inmiddels goed, laat de politie weten.

De man is vermoedelijk tijdens een vechtpartij door verschillende daders geslagen en geschopt. De aanleiding ligt vermoedelijk in de relationele sfeer. De 13-jarige werd dinsdagochtend aangehouden. De politie verwacht dat binnenkort meer arrestaties volgen.

19 januari 2012, 18:35
© Demet TV