Vader en dochter vast voor mensensmokkel

Een 51-jarige man en zijn 20-jarige dochter uit Den Haag zijn zondag in Hoek van Holland aangehouden voor mensensmokkel. De twee worden ervan verdacht drie vrouwen naar Groot-Brittannië te hebben willen smokkelen. De vrouwen hadden vervalste reisdocumenten bij zich, meldt de marechaussee maandag.

De drie vrouwen hadden in Hoek van Holland een kaartje gekocht voor de ferry naar Engeland. Twee van hen hadden Griekse paspoorten en de derde een Cypriotische identiteitskaart. De documenten bleken vals. De vrouwen komen uit Oost-Europa en zijn 47, 51 en 54 jaar. Ze zijn aangehouden voor het aanbieden van een vals reisdocument.

De 20-jarige vrouw die bij de vrouwen stond vertelde dat ze de vrouwen met haar vader had weggebracht en zou wachten tot de drie aan boord waren. Ze werd aangehouden voor mensensmokkel. Haar vader werd buiten de terminal opgepakt.

2013-12-30 15:32