Categories Nieuws Artikelen

Amsterdamse tiener opgepakt voor liquidatie Serviër

De politie heeft maandag een 19-jarige Amsterdammer gearresteerd voor de liquidatie die vrijdag plaatsvond in de Amsterdamse wijk Slotermeer. Het slachtoffer is de 34-jarige Dalibor Spasic uit Servië, meldt de politie, die vermoedt dat de moord is gepleegd naar aanleiding van een ruzie in het criminele circuit.

De Serviër werd vrijdag rond 22.00 uur neergeschoten neergeschoten in de Sieg Vaz Diasstraat en overleed enkele uren later in een ziekenhuis. Kort na het schietincident werd een groene Opel Vectra gezien, die na onderzoek in Breda werd aangetroffen en in beslag genomen.

De verdachte werd maandag in Amsterdam-Zuid opgepakt. Het onderzoeksteam sluit meer aanhoudingen niet uit. Het team heeft inmiddels getuigen gesproken, maar is nog altijd op zoek naar mensen die informatie hebben over het schietincident.

2013-12-31 14:15