Kruidenierszaak ex-PVV’er Bosman overvallen

De buurtsuper van het voormalige PVV-Statenlid Cor Bosman in Roermond is vrijdagmiddag overvallen. Onbekenden gingen er met de complete kassa vandoor toen Bosman telefonisch werd geïnterviewd door de regionale omroep L1. De overval was live op de radio te horen.

Het gesprek werd plotseling onderbroken, waarna geschreeuw en gevloek klonk. Bosman probeerde de overvallers nog achterna te gaan, maar moest opgeven toen ze er op een scooter vandoor gingen. Hij vertelde even later op L1 dat niemand gewond is geraakt. Hoeveel de overvallers buit hebben gemaakt is nog onbekend.

Bosman werd vorige week uit de PVV-fractie gezet toen bekend werd dat hij zijn PvdA-collega Selçuk Öztürk in ene e-mail had uitgemaakt voor ‘een stuk uitgekotst halalvlees, gemaakt van Turks varken’. Bosman gaat in de Provinciale Staten van Limburg verder als eenmansfractie.

20 januari 2012, 18:55
©novum