Categories Nieuws Artikelen

Berat en Beyza vermist

Berat (links op de foto) is in de ochtend van 06-01-2014 van huis vertrokken naar school, maar is daar niet aangekomen. Berat heeft een normaal postuur, en was op het moment van vermissing gekleed in een blauwe broek en een zwart jack met bontkraag.

GEGEVENS:

Voornaam:
Berat

Naam:
Cebi

Geboortedatum:
25-10-1998

Huidige leeftijd:
15

Lengte:
165 cm

Haarkleur:
Zwart

Geslacht:
Man

 
Beyza (rechts op de foto) is in de ochtend van 06-01-2014 van huis naar school gegaan, maar daar niet aangekomen. Zij heeft een normaal postuur, en was op het moment van haar verdwijning gekleed in een zwarte jas met witte strepen op de schouders, een zwarte sjaal, een zwarte legging en zwarte sneakers met witte zolen. Zij had een zwarte schoudertas bij zich met kettingen als hengsels.

GEGEVENS:
Voornaam:
Beyza

Naam:
Mola

Geboortedatum:
28-06-2000

Huidige leeftijd:
13

Lengte:
155 cm

Haarkleur:
Zwart krullend tot op de schouder

Geslacht:
Vrouw