Haagse Islam Democraten maakt verkiezingsprogramma bekend

Het Haagse partij Islam Democraten maakt op 9 januari 2014 haar concept verkiezingsprogramma bekend. Tegelijkertijd met de bekendmaking lanceert de partij het nieuwe huisstijl voor de verkiezingen.

Enkele punten uit het verkiezingsprogramma van de partij zijn de groei van het islamitisch onderwijs, een eerlijker antidiscriminatiebeleid en het ondersteunen van moedertaal lessen. “Met dit programma laten wij nog duidelijker zien waar wij voor staan en waar wij ons mee onderscheiden”, aldus lijsttrekker Kucuk.
 
Naast de publicatie van het concept verkiezingsprogramma lanceren de Islam Democraten ook een nieuwe website (www.islamdemocraten.nl) en logo. Binnen dit nieuwe logo is de naam van de partij prominenter aanwezig dan bij het oude logo. “Uiteindelijk is het de naam waar het om draait”, aldus Kucuk. Op de nieuwe website stellen de kandidaat-raadsleden zich voor en is het concept verkiezingsprogramma te raadplegen.