Islam Democraten: ‘Stem geen PVV, slik Geertolax’

De politieke partij Islam Democraten in Den Haag is een satirische campagne begonnen tegen de PVV van Geert Wilders. De partij ‘verkoopt’ het nepproduct Geertolax op een speciale website en wil zo de ‘mening op gang brengen van mensen die last hebben van verstopte haat’.

“Wij willen laten zien dat je met humor negativiteit kunt bestrijden en dat mensen vooral niet op de PVV moeten stemmen op 19 maart”, zegt lijsttrekker Hasan Küçük van de Islam Democraten in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen.

“Door dit product te gebruiken zijn mensen beter in staat hun haat te ventileren. Stemmen op de PVV wordt op deze manier overbodig”, is te lezen op de site. Via de website www.geertolax.nl kunnen mensen een liefdevolle boodschap achterlaten voor de PVV.

Het product kent ook bijwerkingen: “Verbale winderigheid, kortzichtigheid en intolerantie. Overmatig gebruik veroorzaakt spontane haarverkleuring.”

Islam Democraten is sinds 2006 lid van de gemeenteraad van Den Haag. De partij is de eerste politieke partij op islamitische grondslag die zitting nam in een Nederlandse gemeenteraad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2014-02-03 10:44