Categories Nieuws Artikelen

Politie krijgt 23 tips over zaak Els Borst

De politie heeft 23 tips binnengekregen over de zaak rond de dood van oud-minister Els Borst. Opsporing Verzocht besteedde dinsdagavond aandacht aan de zaak. De politie kan nog niets zeggen over de waarde van de binnengekomen informatie. Een team van twintig tot dertig rechercheurs buigt zich daar nu over.

In het opsporingsprogramma maakte de politie bekend dat er vooralsnog geen aanwijzingen zijn dat er is ingebroken in de woning van de D66-politica in Bilthoven. De 81-jarige Borst werd vorige week maandag dood aangetroffen in haar garage. De politie gaat uit van een misdrijf.

De uitzending wordt woensdagochtend herhaald. De politie verwacht dat er na aanleiding van de herhaling nog meer tips binnenkomen, zegt een woordvoerder woensdagochtend.