Categories Nieuws Artikelen

Man springt met zoontje (2) van flat

In Tilburg is een man met zijn 2-jarige zoontje van een flat gesprongen. De man heeft de sprong niet overleefd, het kind is met onbekende verwondingen in een ziekenhuis opgenomen. De politie gaat uit van een bewuste daad. Volgens een woordvoerder had het gezin problemen en was het bekend bij hulpverlening.

Het incident gebeurde even voor het middaguur aan de Sibeliusstraat in de Brabantse plaats. De hulpdiensten kwamen te laat om nog iets voor de 43-jarige man te doen. Zijn zoontje huilde volgens Omroep Brabant bij aankomst van politie en ambulance. De moeder van het kind is inmiddels op de hoogte gebracht.

De flat waar de Tilburger met het kind vanaf sprong telt twaalf verdiepingen. Het is nog niet duidelijk of hij van de hoogste verdieping is gesprongen. Ook is niet duidelijk wat het motief is geweest. De politie is op zoek naar getuigen die de man hebben zien springen of de man kort voor het incident hebben gezien.

2014-05-30