Donderdag wordt zomers met 25 graden of meer

Na een wisselvallig weekeinde belooft het de komende dagen beter weer te worden. Donderdag kan het volgens Weeronline zelfs een echte zomerse dag worden met op veel plekken temperaturen van 25 graden of hoger.

Dinsdag komt er een eind aan het buiige weertype van de afgelopen dagen. In het noordoosten komt nog een enkele bui voor, maar in de rest van het land blijft het droog met veel zonneschijn. De temperaturen liggen tussen de 18 en 22 graden. Woensdag wordt het volgens de meteorologen nog iets warmer met maxima van 24 graden.

Uiteindelijk wordt het donderdag pas echt zomers. Op een tropische dag hoeven we echter niet te rekenen, want vrijdag neemt de kans op regen alweer toe, meldt Weeronline. De meteorologen verwachten dat de temperatuur de 25 graden nog wel zal aantikken, maar als buien vroeg het land binnentrekken, kan het ook minder warm worden.

Het weekend verloopt naar verwachting weer buiig. Het wordt dan maximaal 22 graden.

2014-06-30