Werknemers per Whatsappbericht ontslagen

De personeelsleden van het Groningse Brasserie Loef & Lij zijn wel op een hele merkwaardige manier ontslagen. Middels een groepsbericht via Whatsapp hebben de werknemers van het bedrijf te horen gekregen dat ze zijn ontslagen. Dat laat RTV Noord weten.

De uitbater van het bedrijf zou ruzie hebben met de provincie over de verkoop van zijn zaak. Daarom is het bedrijf sinds december gesloten.

Volgens Ed Verword van Brasserie & Loef is “onterecht” het beeld ontstaan dat zijn werknemers per Whatsapp zijn geïnformeerd over hun ontslag. “Het Whatsapp bericht is overigens wel verstuurd,” aldus RTV Noord.

Volgens Verwoerd publiceerde Dagblad van het Noorden vorige week een artikel waarin stond dat zijn brasserie ontruimd zou worden. Toen voelde hij zich in een hoek gedrukt en genoodzaakt de oproepkrachten per Whatsapp op de hoogte te stellen dat ze niet meer zouden worden opgeroepen.

20-01-2015