Feyenoord neemt extra veiligheidsmaatregelen

Feyenoord heeft voor het thuisduel met AS Roma van donderdag extra veiligheidsmaatregelen genomen. “Om het zekere voor het onzekere te nemen”, meldde de club dinsdag op de website. Er zijn extra bufferzones ingericht en er is extra personeel ingehuurd om supportersgroepen van beide clubs uit elkaar te houden. Stadion De Kuip gaat ook al twee uur voor aanvang van de wedstrijd open.

Er is Feyenoord veel aan gelegen dat de supporters zich donderdag voorbeeldig gedragen in de thuiswedstrijd in de Europa League. De clubleiding heeft de fans op de website opgeroepen zich positief te laten gelden, naar aanleiding van de ongeregeldheden vorige week in Rome. Fans van de club raakten toen slaags met de politie en richtten schade aan in het centrum van de stad.

2015-02-24