Supermarkt Jumbo ontruimd wegens gaslucht

Een Jumbo-supermarkt in Wierden (Overijssel) is donderdagmorgen enkele uren ontruimd geweest, nadat medewerkers een gaslucht hadden geroken. De brandweer heeft geen oorzaak voor de vreemde lucht gevonden. De winkel is in het begin van de middag weer geopend.

Enkele personeelsleden van de Jumbo klaagden over hoofdpijn. Twee van hen zijn nagekeken door ambulancepersoneel, aldus een woordvoerster van de politie. Ze hoefden niet naar het ziekenhuis.

De brandweer liet voor alle zekerheid ook de parkeerplaats aan de Dikkersweg ontruimen. Volgens de politie had het incident niets te maken met eerdere aanvallen op Jumbovestigingen in Groningen en Zwolle, waar onbekenden een explosieve stof achterlieten.

‎DONDERDAG‎ ‎27‎ ‎AUGUSTUS‎ ‎2015

Door: ANP / Demet TV