“Ik ben in shock”

De camerajournalist Petra Laszlo die de afgelopen week bekend werd omdat ze vluchtelingen schopte heeft spijt. Dat zegt de journalist in een brief aan de Hongaarse krant aldus Daily Express. “Ik ben geen racist die kinderen schopt”, zegt ze. “Ik heb spijt van wat er is gebeurd. Ik ben nu pas genoeg bijgekomen om erover te schrijven. Ik ben nog in shock.”

De journaliste zegt dat ze is “verrast” door een groep vluchtelingen die haar kant op kwamen. Ze zou de mensen niet hebben zien aankomen en omdat ze bang was zou ze “instinctief” hebben gehandeld zegt ze. 

De journaliste is na het verschijnen van de beelden waarop te zien is dat ze vluchtelingen schopt ontslagen door de Hongaarse zender N1TV. Zelf zegt ze dat ze alle ophef rondom de beelden niet terecht vindt. “Ik zit nu werkloop thuis met drie kinderen”.

vrijdag 11 september 2015

Door: Demet TV