PVV-jongerendag van de baan

De jongerendag van de PVV gaat niet door. Dat meldt Jacky Stevens, die de dag samen met Hero Brinkman organiseerde. Het evenement zou op 21 april plaatsvinden in een hotel in Hoofddorp maar is geschrapt. Wel komt er een jongerendag van de fractie van Brinkman.

Geert Wilders was altijd al fel tegenstander van de jongerendag. Ook de Tweede Kamerfractie van de PVV zag de dag niet zitten en stak er een stokje voor. Hero Brinkman besloot hierop om vanuit de Noord-Hollandse Statenfractie alsnog een jongerendag te organiseren.

Brinkman stapte dinsdag uit de Tweede Kamerfractie van de PVV. Een dag later bleek dat drie van de vijf overige Statenleden in Noord-Holland loyaal blijven aan hun fractievoorzitter en de PVV ook de rug toekeren.

Stevens laat weten dat Hero Brinkman en zijn provinciale fractie alsnog een jongerendag zullen organiseren. Deze vindt echter niet op 

21 april plaats, aangezien dat te kort dag is, meldt Stevens via Twitter.

22 maart 2012, 15:08 
©novum