Problemen met nieuwe iPhone 6s

De nieuwe iPhone 6s van Apple dat binnen een paar dagen al meer dan 13 miljoen keer is verkocht blijkt problemen te vertonen. Zo klagen mensen over een probleem met de flitser en ook met het kompas en de gyroscoop. Dat meldt Iculture vandaag.

Als de iPhone 6s erg warm is, kun je een melding ontvangen dat de flitser uitgeschakeld is. “De iPhone moet afkoelen voordat je de flitser kunt gebruiken”, aldus de melder van het probleem. Waar het probleem vandaan is niet duidelijk. Want gebruikers zeggen de iPhone helemaal niet intensief gebruikt te hebben alvorens zij de foutmelding ontvangen.

Een ander probleem heeft te maken met het kompas en de gyroscoop van de telefoon.  Apps die werken met deze functies zouden soms niet werken of foutive gegevens vertonen.

29-09-2015

Door: Demet TV