Gewonden bij schietpartij Amsterdam Zuidoost

In Amsterdam Zuidoost heeft maandagmiddag opnieuw een schietpartij plaatsgevonden. Twee mannen zijn neergeschoten, onder wie de verdachte. Over hun toestand is niets bekend. Een agent raakte lichtgewond, meldt de politie.

Op het Bijlmerplein werd rond 13.45 uur een man neergeschoten, waarna de verdachte vluchtte. Op de Bijlmerdreef kwam het tot een vuurgevecht tussen agenten en de verdachte. Even later was het op de Kneppelweg weer raak, waarbij de verdachte werd neergeschoten en aangehouden. De politie is een onderzoek begonnen naar de achtergrond van het incident.

Zondagavond kwam bij een schietpartij bij het Vreelandplein in Zuidoost een 38-jarige man om het leven. Die schutter is nog voortvluchtig.

Voor een actuele foto klik hier!
26 maart 2012, 15:26 
©novum