Gezinskorting Turkish Airlines nu een feit

De Turkse premier Ahmet Davutoglu heeft voor de verkiezingen de belofte gedaan dat Turkse gezinnen in het buitenland die met de Turkse staatsluchtvaartmaatschappij Turkish Airlines naar Turkije reizen, 20 procent korting zouden krijgen op hun vliegtickets. Die nieuwe regeling is vanaf nu geldig. Dat zegt Davutgolu op zijn Twitteraccount.

Davutoglu: “Wij houden ons aan al onze verkiezingsbeloftes. Turkish Airlines is begonnen aan de gezinskorting voor mensen die in het buitenland wonen.”

De nieuwe regeling is per direct geldig en geldt voor gezinnen die minimaal 2 en maximaal 9 gezinsleden tellen. Ook Turkse gezinnen in Nederland kunnen gebruik maken van deze regeling om met korting naar Turkije te vliegen. De actie is voorlopig geldig tot 2 november 2016.

UPDATE:

De gezinskorting is ook geldig voor niet-Turken. Klik hieronder voor meer info.

LEES OOK: Ook Nederlanders krijgen familiekorting bij Turkish Airlines

13-11-2015  Demet TV

Volg Demet TV op social media en blijf op de hoogte van al het relevante nieuws voor jou.