Kamerleden onbereikbaar door storing Vodafone

Ook Tweede Kamerleden zijn woensdag getroffen door de storing bij Vodafone. Alle parlementariërs hebben een abonnement bij de provider en zijn onbereikbaar.

Een brand in een netwerkcentrale in Rotterdam zorgde woensdagochtend voor een grote storing bij Vodafone. Uit voorzorg is alle elektriciteit in de centrale afgesloten, meldt het telefoniebedrijf. Bellen, sms’en en gebruik maken van mobiel internet is niet mogelijk in de Randstad.

Niet alle Kamerleden gaan overigens gebukt onder de storing. “Lekker rustig”, twittert SP-Kamerlid Renske Leijten. “Geen enkel bereik, gaat ook nog wel even duren, lekker rustig”, vindt ook haar fractiegenoot Nine Kooiman. CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt laat weten te genieten van een ‘rustige ongestoorde ochtendvergadering’. Hero Brinkman is ‘not amused’: “Pff, balen zeg!”, verzucht hij op Twitter.

04 april 2012, 11:54
©novum