Categories Nieuws Artikelen

Schade door storm lijkt mee te vallen

De schade als gevolg van de harde windstoten zondag en in de nacht van zondag op maandag lijken vooralsnog voor weinig schade te hebben gezorgd. De brandweer heeft in twaalf uur tijd 229 meldingen over stormschade gekregen. Dat is nog niet de helft van het aantal meldingen dat de hulpdiensten twee weken geleden ontvingen bij de najaarsstorm die toen over Nederland raasde. Dat blijkt uit de gegevens van alarmeringen.nl. Daarnaast kwamen er 33 meldingen over wateroverlast.

De meeste meldingen over stormschade kwamen uit de regio’s Rotterdam-Rijnmond (28), Hollands Midden (24) en Amsterdam-Amstelland (22). In de grote steden waren in Amsterdam (19), Den Haag (10) en Rotterdam (10) de meeste problemen door de harde wind.

30-11-2015  Door: ANP / Demet TV