Wilders: Turkije, blijf weg bij ons

Oke, wij hebben een idee: Heb jij na het zien van deze video ook een videoboodschap voor Wilders? Neem het op, stuur het naar ons en wij publiceren het voor jou.  Wij leggen je graag uit hoe je de video digitaal kunt opsturen. Neem hier contact met ons op.

Redactioneel stuk:

,,Wij willen niet meer, maar mínder islam. Dus Turkije, blijf weg bij ons, je bent hier niet welkom.” Dat zegt PVV-leider Geert Wilders in een videoboodschap aan het Turkse volk. De boodschap is ondertiteld in het Turks en ingesproken in een Nederlandse en in een Engelse variant.

Volgens Wilders maakt de Turkse regering het Turkse volk wijs dat het land ooit lid zal worden van de Europese Unie. ,,Nou vergeet het maar. Jullie zijn geen Europeanen en zullen dat nooit worden. Een islamitische staat als Turkije hoort niet bij Europa.” Wilders noemt de onlangs herkozen Turkse president Tayyip Recep Erdogan ,,een gevaarlijke islamist, die de islamitische vlag hijst”.

Wilders voorspelt dat Europese regeringen die instemmen met de afspraken die met Turkije zijn gemaakt over de opvang van vluchtelingen en visumliberalisatie door de eigen burgers zullen worden weggestemd.

04-12-2015 Door: ANP / Demet TV

Einde redactioneel stuk

We hadden gezegd alleen videoboodschappen te zullen publiceren. Tot nu toe nog geen videoberichten ontvangen, maar wel heel veel reacties in onze mailbox. Hieronder een van deze reacties.

Let op, één-op-één-bericht van gebruiker:

Beste Geert,

Ik denk dat JIJ het niet helemaal snapt of niet wilt snappen; Erdogan wilt helemaal niet bij de EU horen. Hij maakt gebruik van dit idem om Turkije in hogere kringen te plaatsen. En je vergeet 1 ding; we hebben jou al lang door namelijk, met je nep blonde kapsel en Indische afkomst…. Indonesie de grootste Moslim land ter wereld.  

En vrijheid van meningsuiting ? Kritiek tegen de Islam mag wel volgens jullie maar er mag geen kritiek geuit worden over Israel ? Vind je dit niet erg eenzijdig ? Wat jij niet in de gaten hebt is dat we weten dat jij (met een Joods Indonesische moeder) nauwe contacten hebt met Israel en je bent zelfs opgegroeid en militair opgeleid in de Kibboets. Je zult jouw doel nooit bereiken als je begrijpt wat ik bedoel. Pim heeft dat ook geprobeerd maar is door eigen achterban afgemaakt denk ik. Maar of je het leuk vindt of niet Turkije is hard opweg om een superpower te worden en rond 2023 zal het compleet zijn. Daarna zullen jullie niets meer in de regio te zeggen hebben. Turkije zal heersen daar en er zal wereldwijd eindelijk vrede komen dank zij Erdogan. Hij is een goed mens maar jullie mogen hem niet omdat jullie hem niet in de greep hebben. Al de oorlogen, het leed, verderf en dood in de wereld van de laatste 2 eeuwen door het Westen zal stoppen. Dit staat ook indirect in de Koran
vermeld dat Erdogan de weg vrij maakt voor de verlosser en Jezus. En wij weten ook heel goed dat ISIS door jullie is gecreeerd. Jullie weten zulke dingen net zo goed als ons en daar zijn jullie juist zo bang voor….julle zullen niet over de hele wereld heersen wat overigens jullie doel is, de NWO. Integendeel steeds meer Europeanen zullen zich bekeren tot de Islam omdat ze jullie al lang door hebben. Trouwens, wij zijn geen GOIM, integendeel….!

Met vriendelijke groet,

Francesco, een gematigde Moslim