Problemen Vodafone niet voor begin werkweek voorbij

De netwerkproblemen bij Vodafone zijn niet hersteld voordat de werkweek dinsdag begint. Zondagnacht zijn ‘goede vorderingen’ gemaakt, maar de instabiliteit van het netwerk en de problemen met mobiel internet rond Rotterdam en Den Haag houden nog enige tijd aan. Dat meldt het telecombedrijf maandag.

In het grootste deel van het getroffen gebied is de dekking volgens Vodafone inmiddels hersteld. “Het merendeel van de klanten kan weer voicemail gebruiken.” Ook maandag wordt ‘met man en macht’ aan het netwerk gewerkt.

De problemen ontstonden woensdagochtend door een brand bij een netwerkcentrale in Rotterdam. Dat zorgde voor problemen met bellen, sms’en en mobiel internetten. Honderdduizenden mensen hadden hier last van.

09 april 2012, 13:35
©novum