Categories Nieuws Artikelen

Foto’s relschoppers Geldermalsen gepubliceerd

De politie heeft vrijdag foto’s online gezet van relschoppers die betrokken waren bij de ongeregeldheden vanwege de mogelijke komst van een asielzoekerscentrum in Geldermalsen.

Het gaat in totaal om tien foto’s. Op de beelden zijn de gezichten wel onherkenbaar gemaakt. ,,Maar we gaan ervan uit dat mensen die erop staan zichzelf wel herkennen. We hopen dat mensen zich nu bij de politie gaan melden, want we zoeken nog verschillende personen die bij de rellen betrokken waren”, aldus een woordvoerder van de politie.

Als er op de foto’s geen reacties komen, worden de beelden op woensdag 27 januari ongecensureerd vertoond bij Bureau GLD, het opsporingsprogramma van Omroep Gelderland en op dinsdag 2 februari bij het televisieprogramma Opsporing Verzocht.

De rellen in Geldermalsen braken vorige maand uit bij een raadsvergadering over de mogelijke komst van een azc. Er werden al diverse aanhoudingen verricht.

22-01-2016 © ANP / Demet TV