Turkse vrouw smeekt dief om haar foto’s terug te brengen

Een oproep aan de dief die een telefoon met daarop belangrijke foto’s heeft gestolen gaat viraal op social media. De oproep is afkomstig van de Turkse Gözde Kılıç uit Rotterdam. Ze smeekt de dief die haar telefoon heeft gestolen om de foto’s van haar overleden dochter terug te geven. Het bericht van Gözde wordt inmiddels duizenden keren gedeeld op social media.

“De telefoon mag je houden, maar ik smeek je om mij de foto’s van mijn kinderen, geboorte van mijn zoontje maar bovenal foto’s van mijn overleden dochtertje,” staat te lezen in de oproep van de Turkse Gözde. “Alles is te vervangen, maar die foto’s van haar geboorte tot overlijden kan ik niet missen”.Het slachtoffer vraagt de dief te bellen met haar tijdelijke telefoonnummer 0613072619. “Ik beloof je dat het zonder consequenties zal zijn,” belooft de eigenaresse van de telefoon.

In een reactie aan Demet TV zegt de vrouw dat ze de hoop heeft verloren dat ze de foto’s van haar overleden dochter ooit nog te zien krijgt. “Ik ben bang dat het niet meer gaat lukken. Ik verwacht niet dat de dief mijn foto’s terug brengt.”

De telefoon van Gözde zou gisteren (29 maart) in een filiaal van de H&M op Zuidplein in Rotterdam tussen 15:00 – 15:30 gestolen zijn. Het gaat om een Samsung S6 Gold Platinum.

30-03-2016 © Demet TV