Categories Nieuws Artikelen

IOT roept Turken op om deelname aan Dodenherdenking

Het Inspraak Orgaan Turken (IOT) roept leden van de Turkse gemeenschap in Nederland op om mee te doen aan de dodenherdenking op 4 mei. “We staan er zelden bij stil dat de vrijheid die we elke dag genieten bevochten is en dat tallozen daarvoor met hun leven hebben betaald,” aldus het IOT in een persbericht aan Demet TV.

Het IOT laat weten dat namens het bestuur van de Inspraak Orgaan Turken voorzitter Emre Unver ook deelneemt aan de dodenherdenking op de Dam in Amsterdam. “Wij roepen eenieder in onze gemeenschap op om in zijn stad, buurt of dorp deel te nemen aan de Dodenherdenking,” aldus het IOT.

Volgens het IOT doen om dit moment al veel Turks-Nederlandse verenigingen en moskeeën al mee aan de herdenking.

03-05-2016 © Demet TV