Wesley en Yolanthe verhuizen vanwege drukke verkeer Istanbul

Stervoetballer Wesley Sneijder van de Turkse club Galatasaray kon niet meer tegen het drukke verkeer in Istanbul en was genoodzaakt om te verhuizen. Om dichter bij zijn club te wonen is de profvoetballer samen met zijn vrouw Yolanthe verhuisd naar Atakoy. Zo hoeft Wesley niet urenlang in de file te staan om naar trainingen in Florya te gaan.

Wesley en Yolanthe zijn inmiddels verhuisd naar hun nieuwe vertrek waar het paar volgens Turkse media10 duizend euro huur per maand voor betaalt. Naar verluidt heeft het paar hun nieuwe huis voor de duur van een jaar gehuurd en hebben ze de volledige huur van een jaar (120 duizend euro) in een keer betaald.

Bewoners van de Atakoy Marina Park Residence waar Wesley en Yolanthe naar toe zijn verhuisd zijn dolblij met hun nieuwe buren.

26-10-2016 © Demet TV