Drie ontsnapte gedetineerden snel weer gepakt

Drie gedetineerden hebben zaterdag geprobeerd te ontsnappen uit een gevangenis in het Drentse Veenhuizen. Twee werden nog op het complex in de kraag gevat door personeel van de inrichting en de derde werd enkele minuten later buiten de poort van locatie Norgerhaven door de politie opgepakt.

De drie namen de benen toen ze vanuit het complex naar een andere locatie van de gevangenis werden gebracht. De Dienst Justitiële Inrichtingen onderzoekt hoe dat heeft kunnen gebeuren. Tegen hen zijn maatregelen getroffen. Ook in de gevangenis zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat niet nog eens gedetineerden ervandoor gaan.


Een woordvoerder van de dienst wil niet zeggen waarvoor de drie in de gevangenis zitten.

08 december 2012, 19:36
© [CopyRight 2012, Demet TV]