Oud-PVV’er brengt als moslim bezoek aan Mekka

Oud-PVV’er Arnoud van Doorn die in 2013 bekeerde tot de islam, is op bezoek in Mekka. De oud-PVV’er werd eind 2011 uit de PVV-fractie in de Haagse gemeenteraad gezet waarna hij in 2013 bekeerde tot de islam. Later voegde hij zich bij de islamitische Partij van de Eenheid (PvdE). Samen met fractievoorzitter Khoulani zit Van Doorn in de Haagse Gemeenteraad.

Van Doorn is sinds zijn bekering vaker te zien op voor moslims heilige plaatsen, zoals nu in Mekka.

In een video dat kortgeleden in Mekka is opgenomen is te zien dat Van Doorn vertelt over zijn tijd voordat hij moslim werd. “Ik dacht dat de Islam iets was dat slecht is voor de mensheid. Dat was mijn oude denkbeeld,” vertelt Van Doorn aan een groep mensen. Zijn uitleg wordt door een andere persoon vanuit het Nederlands vertaald naar het Arabisch.

26-12-2015 Door: Demet TV