Demet TV - Klachten Bureau Jeugdzorg


Laatste Artikelen

Recente videos

Plaats reactie

20 reacties

 • Lale Bas
  Gepubliceerd op

  Izledim cocuk ve anne icin uzuldum, bu anneninde 7 novemberda Rotterdamda ve 14 novemberda Den Haagta yapilan programda aramizda olmasini isterdim kendi ve bizim cocuklarimiz icin. Durum vahim kaybettiklerimiz bizim cocuklarimiz bizim gelecegimiz bizim neslimiz. Guzel en azindan bu annenin sesini duyurmak icin araci olmussunuz tebrikler.

 • Artemis
  Gepubliceerd op

  Wat een verschrikkelijke Kafkaverhaal warvoor moeder en kind moeten lijden!
  Wat is dat voor een zogenaamde zorgbureau?! Weg ermee dat tuig, wolven in schaapsklerenbureau is het...

 • Umma Turman
  Gepubliceerd op

  Hey 'Dwaze Vader' neem je subjectieve rancuneuze denkbeelden jegens deze moeder waar je niets vanaf weet terug! En denk een beetje na, deze moeder heeft een medische hulp gevraagd voor haar en haar zoon en ipv daarvan werd er eenAMK melding gedaan! Wat heeft dat nou met jou wraak te maken tegen je eigen vrouw en problemen met je ex!

 • umma turman
  Gepubliceerd op

  Deze moeder kon haar kind de paradijs op aarde geven en BJZ heeft daar een hel van gemaaakt met hun leugens zoals zij bij 70 % van alle gezinnen doen die BJZ aan de haak hebben geslagen! Waarom zouden zij het loslaten want elk UHP kind levert tenslotte BJZ 3500 euro pmnd. op waarvan 500 euro aan de pleegouders gaat!
  Goude kip moet natuurlijk zo lang mogelijk vastgehouden om de hypotheek af te los!

 • god will know
  Gepubliceerd op

  amk jeugdzorg noem het maar op denken god te zyn....in myn ogen ontwetendheid ten toppe uit.....die mensen hebben echt nog heeeeel erg veel te leren....en deze moeder is misschien niet perfect als moeder en faalt iedere dag maar wie niet op deze wereld die byna onleefbaar is geworden ten goede uit...deze moeder kon haar kind het paradijs op aarde geven!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  !!!!!!

 • dWAZE VADER
  Gepubliceerd op

  Ik dacht nederland een vrouw vriendelijke land was en maar wel anti man , anti vader
  Ik zie ook mijn dochter lang niet, ik vind voor jou ook niet erg.
  nu moet ook een beetje vrouwen huilen :O)

 • Umma Turman
  Gepubliceerd op

  BJZ schrijft in hun Indicatieplan alleen dat wat zij vinden (subjectief en alsof zij psychiaters zijn!) en niet de feitelijkheden... Punt!

 • Ponskaart
  Gepubliceerd op

  OUDERS:: gebruik ook het stokpaartje "in het belang van het kind", maar dan wel met beroep op IVRK artikel 24. Kies zelf een specialist.
  De rechter gaat af op de informatie van BJZ, dus ziet hoe BJZ misleidt! Het kan zijn dat het bestuur te veel op onderbuik-geloof werkt: "de deltamethode" lijkt heilig te zijn. Al vult de GEZINSvoogd niet alles in wat de ouders als waarheid achtten. Let op!

 • Ponskaart
  Gepubliceerd op

  (2) t/o de vermeende schade van bedreigingen die niet altijd van de ouders uitgaan (pesters in omgeving of seksmaniak als buurman of roddeltante tegenover je).
  Het kind heeft recht op IVRK artikel 24: een diagnose, niet een insinuatie van jeugdzorg, om maar aan werkgelegenheid te komen. Dat is duur.
  BJZ onderzoekt niet diagnostisch, maar met meninkjes. Nico heeft gelijk.

 • Ponskaart
  Gepubliceerd op

  (1) "Altijd in het belang van het kind"??? Wat een onzin.
  Wanneer men zonder diagnostiek en enkel met insinuaties van een gezinsvoogdes (die slechts een SPH-opleiding heeft gedaan) een kind uithuisplaatst (UHP), dan beschadigt men dat kind!
  Het kind voelt zich veilig bij zijn eigen ouders, dus moet daar gewerkt worden.
  BJZ overweegt nimmer de schade van 't UHP-zijn; t/o (2)

 • Oktay Basaran
  Gepubliceerd op

  We krijgen steeds meer tips per e-mail van kijkers die zeggen dat bij BJZ niet alleen fouten worden gemaakt, maar dat er ook opzet is, wat mij erg verbaast. Zoals deze:

  ...."als u het BEWUST herhalen van aantoonbare onwaarheden, bedoelt in indicatiebesluiten met als DOEL een kind uit huis te plaatsen. Zo ken ik er ZEER VEEL: het 'volharden in leugens' is gewoonweg standaardpraktijk lijkt het wel".....

 • Umma Turman
  Gepubliceerd op

  Turan, allochtonen zijn een makkelijke prooi voor BJZ, vandaar! Maar ook Hollandse ouders die niet weten hoe zij hun rechten moeten verdedigen zijn een hapklare brok voor BJZ!!
  Zij weten zoals de directeur van BJZ ook zegt 'de rechter bepaald' achter de rechter schuilend en alwetend dat de rechter voor hun kiest, dus kunnen ze alles doen wat zij willen!!
  Met het woordje: 'belang v.h. kind'

 • turan
  Gepubliceerd op

  Dat gebeurd meestal bij de allochtonu ouders. Duizenden kinderen op deze manier verwaarlos. Gezinnen zijn helemaal kapot gemaakt. 30% kinderen door de misyoneer en 30% misbruiker als pleegouder worden rechten van die kinderen geschonden. Alleen 40% word humanitier reden pleegouder. BJZ en RvdK is bezig met een tirannie. wie zullen dit durven stoppen. Waar zijn de mensen rechten verdedigers.

 • Drs. N.J.M.Mul
  Gepubliceerd op

  Hoor die directeur van BJZ Rotterdam: '...vergt nauwkeurig onderzoek..' WAAROM klagen dan zoveel ouders over gebrek aan ieder onderzoek en volhard BJZ in gewoonweg pertinente onwaarheden dan wel leugens die ouders tot in lengte van jaren kunnen vervolgen! Daar bovenop dat BJZ alle wetenschap over het kind en het feit dat zelfs hoogleraren zelfs 'iedere UHP overbodig' achten! Drs. N.J.M.Mul

 • Umma Turman
  Gepubliceerd op

  Bewijsstukken inkijken KinderRechters!!

 • Umma Turman
  Gepubliceerd op

  Dat hele zooi van BJZ en RvdK moet gewoon opgeschoond! En alle gezinsvoogden en de pleegouders moeten verplicht een psychische test afnemen!!
  En wat de rechters betreft, werk een keertje ´in het belang van het kind´ door bewijsstukken in te ipv klakkeloos te aannemen wat BJZ en RvdK en wie dan ook roept!!!

 • Fatima El ....
  Gepubliceerd op

  Die organisatie heeft wel een erg dikke huid is wat ik weleens hoor.

 • Aygul
  Gepubliceerd op

  jeeetje! Wat een ellende zeg. Dat dit soort dingen kunnen gebeuren..

 • BuuV
  Gepubliceerd op

  Raad van de Kinderbesch., BJZ en AMK én de rechters blijken elkaar door dik en dun te steunen. Ook,als de moeder in dit geval kan aantonen dat BJZ, AMK e.d. foutief bezig zijn. Schadelijk voor het kind in dit geval. Moeder heeft alles kunnen weerleggen met bewijzen. Vervolgens begint BJZ overnieuw. Deze ouder wordt al bij voorbaat niet geloofd en BJZ bij voorbaat wel. Zie docu NEL.

 • Ponskaart
  Gepubliceerd op

  Deze case is gedocumenteerd. Dossier is aanwezig (voor zover BJZ het overlegd heeft).
  Na bouwkundig rapport is de zorg van moeder zelfs bewezen.